Fire and Ice København
iS Clinical København Privatlivspolitik

Fire & Ice Frugtsyrebehandling på Østerbro i København

Fire & Ice København

Fire & Ice ansigtsbehandling

Fire & Ice Østerbro

Fire & Ice Anti-age

Fire & Ice Frugtsyrebehandling


DeLeschers Skincare er stolte over at kunne tilbyde den eksklusive iS Clinical Fire & Ice ansigtsbehandling på vores klinik, en effektiv frugtsyrebehandling som er målrettet fjernelse af døde hudceller i hudens øverste lag. Fire & Ice ansigtsbehandlingen fra iS Clinical, giver de mest synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Behandlingen er designet til hurtigt og sikkert at oppudse huden, og derved reducere fine linier og rynker såvel som at udglatte, blødgøre og fremme cellefornyelse.

Fire & Ice ansigtsbehandling

Resultatet kan ses meget tydeligt allerede efter første behandling og kaldes derfor ”Premiere” behandling eller ”Red Carpet” behandling, da behandlingen ofte anvendes af kendte inden de skal på den røde løber, med den ultimative friske glød i ansigtet. Selvom behandlingen er effektiv til hurtigt at få den fine glød, er et kurforløb på 3 behandlinger med 14-28 dages interval anbefalet, for langsigtet at forbedre hudstrukturen samt reducere de fine linier i huden. For at bevare resultaterne der opnås ved behandlingerne kan der suppleres med produkter fra iS Clinincal til hjemmebehandling.

Fire & Ice København

Grundlaget for dette fantastiske behandlingssystem er kombinationen af to terapeutiske masker. Den kraftfulde ”INTENSIVE RESURFACING MASQUE” der er baseret på en klinisk formel indeholdende forskellige syrer som citron- og æblesyre samt masser af antioxidanter herunder Grøn te ekstrakt. Den anden maske ”REJUVENATING MASQUE” er en lindrende, hydrerende behandling baseret på en formel indeholdende bl.a. Hyaluronsyre samt Aloe Vera og Grøn te ekstrakt.

Udover disse unikke behandlingsmasker, komplementeres denne professionelle frugtsyrebehandling af en unik kombination af serum og creme, der alle er udviklet af det eksklusive kliniske brand iS CLINICAL.

Fire & Ice behandlingen giver dig:
 • Forbedring af uren hud/akne
 • Reducering af fine linjer og rynker
 • Ensartet og glat overflade af huden
 • Genopbygning og styrkelse af medtaget hud
 • Reducering og minimering af åbne porer
 • Fremmer cellefornyelsen og give huden glød
 • Reducering af hyper-pigmentering
 • Genopretter solskadet hud

 • Fire & Ice behandlingerPris

  Fire & Ice ansigtsbehandlingKr. 895,-

  Varighed 30 minutter

  Fire & Ice ansigtsbehandling med dybderensKr. 995,-

  Varighed 45 minutter

  Fire & Ice ansigtsbehandlingKr. 1.695,-
  incl. hals & decolette (øvre brystparti)

  Varighed 60 minutter

  Fire & Ice ansigtsbehandlingKr. 1.795,-
  incl. hals & decolette (øvre brystparti) med dybderens

  Varighed 75 minutter


  Fire & Ice kurforløbPris
  med 3 behandlinger

  Fire & Ice kurforløbKr. 2.495,-

  Fire & Ice kurforløb incl. DybderensKr. 2.795,-

  Fire & Ice kurforløbKr. 4.595,-
  incl. hals & decolette (øvre brystparti)

  Fire & Ice kurforløbKr. 4.895,-
  incl. hals & decolette (øvre brystparti)
  med dybderens  Antiage i København
  Brasiliansk Voksbehandling Voksbehandlinger intim hårfjerning Sugaring københavn
  Resultatorienteret hudpleje. I iS Clinical produkterne anvendes der patenterede formler som indeholder nogle af de mest virkningsfulde antioxidanter som fx Retinol, Oleuropein, Centella Asiatica og stabiliseret Vitamin C. Produkterne er målrettet ønsket om den bedste anti-aging samt behandling af middel til svær akne, hyperpigmentering og rosacea. Et komplet behandlingssystem. Med de bedste produkter fra iS CLINICAL tilbyder DeLeschers Skincare et komplet behandlingsforløb bestående af renseprodukter, serummer, cremer og solbeskyttelse samt ansigtsmasker til eksklusive ansigtsbehandlinger. Klinisk testede produkteriS Clinical serien som du kan købe hos DeLeshers Skincare, bygger på antioxidantteknologi hvor hver eneste ingrediens er klinisk testet både hvad angår din sikkerhed og produktets virkemåde samt på selve produktniveauet. Produkterne giver dig klinisk dokumenterede resultater helt ned på celleniveau. Med DeLescher og iSClinical kan du derfor både se og mærke en forskel. Komplet Behandlingssytem iSClinical produkter kan inddeles i fire overordnede produktkategorier: Rens, behandling, fugt og solbeskyttelse, som samlet giver et komplet produktsortiment der understøtter lige netop dit behandlingsforløb, der hurtigt og sikkert leverer forbedringer i din hud.