Sugaring med Pandhys
Sugaring med Pandhys Østerbro Privatlivspolitik

Sugaring med Pandhys på Østerbro

Sugaring med Pandhys Østerbro

Sugaring med Pandhys i København

Sugaring med Pandhys København

Sugaring med Pandhys

DeLeschers Skincare byder velkommen indenfor til den forskønnende og omsorgsfulde verden af PANDHY'S produkter til hårfjerning. DeLeschers Skincare anvender Pandhys til alle sugaring behandlinger, hvorfor du kan være sikker på et professionelt resultat når du booker tid hos os! Huden er vores største og vigtigeste organ til beskyttelse mod ydre påvirkninger. Derfor er det vigtigt, at vi beskytter og plejer den.

Professionel skånsom hårfjerning

Sugaring er en skånsom og effektiv løsning til at udføre hårfjerning på både til kvinder og mænd. Sukkermassen bliver påført og fjernet med en specielt håndteknik der trækker hårene ud i deres naturlige vækstretning, og samtidigt bliver der fjernet flere hår i den tidlige vækstfase. Ved anvendelse af sukker ved hårfjerningen, er der færre hår der knækker, og samtidigt er der stor reducering af indgroet hår efter behandlingen. Sukkermassen er mild ved huden så Resultatet giver en smuk og glat hud uden unødigt ubehag.

DeLeschers Skincare anvender Pandhy´s produkter til hårfjerning som er anderledes på en unik måde og samtidigt produceret af 100 % natur produkter uden kemikalier, duft og farvestoffer.. PANDHY´S sukkerpasta er en fornyet version af Cleopatra’s guld, sukker metoden som er kendt og brugt i århundreder. Produktet er blevet forfinet for at opnå nutidens krav om kvalitet og bedre slutsresultat.

Husk!! Der må ikke være lotion eller olie på huden når du kommer til behandling.

Sugaring behandlingPris

Underben45 min. Kr. 499,-
Lår45 min. Kr. 499,-
Hele ben60 min. Kr. 699,-
Ryg45 min. Kr. 499,-
Armhule15 min. Kr. 174,-
Arme30 min. Kr. 399,-
Bikini/Tanga30 min. Kr. 299,-
Brazil/Hollywood30 min. Kr. 499,-
Brazil/Hollywood incl. underben75 min. Kr. 799,-
Brazil/Hollywood incl. lår75 min. Kr. 799,-
Brazil/Hollywood incl. hele ben90 min. Kr. 999,-
Overlæbe15 min. Kr. 179,-
Overlæbe og hage20 min. Kr. 249,-Sugaring i København
Brasiliansk Voksbehandling Voksbehandlinger intim hårfjerning