Voksbehandling på Østerbro
Kosmetolog nyheder Østerbro Privatlivspolitik

Kosmetolog nyheder på Østerbro

Kosmetolog nyheder Østerbro

Kosmetolog nyheder i København

Kosmetolog nyheder København

Nyheder

Her kommer der informationer og nyheder om vores ansigts- og hårfjerningsbehandlinger med sugaring og voks samt vores produkter, så du kan holde dig opdateret om klinikken.

Klik på den nyhed du vil vide mere om!

Du kan også møde os på Facebook eller Instagram her:
Kosmetolog nyheder  Østerbro Kosmetolog nyheder København

28. Maj 2022: Ferielukket uge ☀️ 29, 30 og 31 ☀️ d. 17 Juli - 8 August

Kære kunder

Deleschers Skincare holder ferie lukket i uge ☀️ 29, 30 og 31 ☀️
Vi vender tilbage d. 9 August hvor du kan bliver sensommerlækker eller få plejet huden. Så husk at booke din tid til behandlinger online hos din Kosmetolog i København🖤

6. April 2021: DeLeschers Skincare åbner ovenpå nedlukningen

Jubiii vi er åbnet idag. DeLeschers Skincare åbner dørene til behandlinger idag og du kan nu booke tider i bookingsystemet. Vi overholder reglerne omkring coronapas samt mundbind og der vil som altid være sprit til rådighed ved ankomst. Pas rigtig godt på jer selv og hinanden indtil da.

Husk du skal fremvise negativ test eller gyldigt coronapas. Testen må ikke være ældre end 72 timer. Vi håber på jeres forståelse og gør samtidigt opmærksom på at vi tager fuld betaling hvis i møder op til jeres behandling, og ikke har opfyldt dette.

De bedste hilsner
DeLeschers Skincare
Tanja

4. Januar 2021: DeLeschers lukket indtil 2. Marts

Kære alle!

DeLeschers Skincare holder, i henhold til myndighedernes henstillinger, lukket indtil tirsdag d. 9. Februar. Vi glæder os til at se jer allesammen, når der åbnes igen. Pas rigtig godt på jer selv og hinanden indtil da.

De bedste hilsner
DeLeschers Skincare
Tanja

25. Juli 2020: Ferielukket uge ☀️ 31 og 32 ☀️ d. 27 Juli - 11 August

Kære kunder

Deleschers Skincare holder ferie lukket i uge ☀️ 31 og 32 ☀️
Vi vender tilbage d. 11 August hvor du kan bliver sensommerlækker eller få plejet huden. Så husk at booke din tid til behandlinger online hos din Kosmetolog i København🖤

17. April 2020: Nu kan du igen få behandlinger hos DeLeschers Skincare

Kære Alle!

Jeg er glad for at kunne meddele, at klinikken som led i regeringens genåbningspolitik, åbner igen Tirsdag d. 21 April.

Vi fortsætter med at tage alle nødvedige forholdsregler og følger branchens retningslinier ifbn. hygiejne, så det er 100% forsvarligt at udføre behandlinger i klinikken. Selvom der ikke er mange kunder samlet på klinikken på samme tid, er det vigtigt vi stadig tager vores forholdsregler, så klinikken vil som altid være ren og indbydende og der vil naturligvis være håndsprit til afspritning af hænderne.

Jeg glæder mig til at se jeg alle igen

De bedste hilsner
DeLescher Skincare
Tanja

25. Marts 2020: DeLeschers Skincare forlænger lukning til 14. April

Kære Alle!

Lukning af DeLechers Skincare forlænges til efter Påske d. 13. April.

Du kan stadig booke tider til efter d. 13 April, og jeg håber at der herefter kan forsættes som normalt. Hvis du mangler produkter så ring eller skriv endelig til mig, jeg kan være på klinikken efter aftale.

De bedste hilsner
DeLescher Skincare
Tanja

15. Marts 2020: DeLeschers Skincare holder lukket indtil 31. marts

Kære Alle!

Jeg er ked af at meddele, at grundet situationen med coronavirus, lukker klinikken indtil videre frem til og med Mandag d. 30 Marts. Kunder der allerede har booket tid vil modtage besked direkte.

Selvom beslutningen ikke har været nem, mener jeg det er det rigtige at gøre. Selvom jeg har taget alle nødvedige forholdsregler og følger branchens retningslinier ifbn. hygiejne, føler jeg ikke at det er forsvarligt at forsætte med at udføre behandlinger i klinikken. Selvom der ikke er mange kunder samlet på klinikken på samme tid, er den daglige strøm af kunder stadig stor nok til at en spredning af virus vil kunne finde sted, og da behandlingernes natur gør at man er mere intim, mener jeg at det at den rigtige beslutning af lukke helt.

Du kan stadig booke tider til efter d. 30 Marts, og jeg håber at der herefter kan forsættes som normalt. Hvis du mangler produkter så ring eller skriv endelig til mig, jeg kan være på klinikken efter aftale.

De bedste hilsner
DeLescher Skincare
Tanja

2. September 2019: DeLeschers Skincare flytter til nye lokaler

Kære Alle

Vi er meget glade for at annocere vores flytning til nye og lækre lokaler pr. 1. Oktober 2019 meget centralt placeret på Østerbro.

Vores nye adresse bliver ØSTERBROGADE 122 lige overfor Østerfælled torv og Østerbro Svømmehal hvor parkering af bil, ligesom på Malmøgade, er let tilgængeligt.

I den forbindelse skal vi gøre lokalerne super hyggelige og attaktive for dig når du kommer til behandling, og vi holder derfor lukket i den første uge af Oktober.

I september måned har vi stadigvæk åbent i Østerbrogade 122, hvor du stadig kan booke tider til behandlinger her på siden

Deleschers Skincare har stadigvæk samme
  • Navn & ejer
  • Onlinebooking
  • Hjemmeside
  • instagram/facebook
  • Telefon 21 47 74 13
Vi glæder os til at se dig og byde dig velkommen i vores nye omgivelser.

De bedste hilsner
Tanja Lescher
Deleschers Skincare

1. Juni 2019: Nyt bookingsystem hos DeLeschers Skincare

DeLeschers Skincare ændrer sit booking system. Efter i lang tid at have haft fælles booking system hos CBIT sammen med Adore la Beaute, skifter vi nu til vores eget booking system hos Planway. Dine allerede oprettede aftale er overført, og du vil ligesom altid få bekræftelse på din behandling via e-mail og SMS.

De bedste hilsner
DeLeschers Skincare

6. Maj 2019: Nye åbningstider hos DeLeschers Skincare

DeLeschers Skincare ændrer sine åbningstider til følgende tider:

Mandag lukket
Tirsdag 10.00 - 18.00
Onsdag 12.00 - 18.00
Torsdag 12.00 - 20.00
Fredag 8.00 - 16.00
Lørdag 10.00 - 15.00
Søndag lukket

De bedste hilsner
DeLeschers Skincare

5. November 2018: iS Clinical hos DeLeschers Skincare

DeLeschers Skincare er stolte over at kunne tilbyde den eksklusive iS Clinical Fire & Ice ansigtsbehandling på vores klinik, en effektiv frugtsyrebehandling som er målrettet fjernelse af døde hudceller i hudens øverste lag. Fire & Ice ansigtsbehandlingen fra iS Clinical, giver de mest synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Behandlingen er designet til hurtigt og sikkert at oppudse huden, og derved reducere fine linier og rynker såvel som at udglatte, blødgøre og fremme cellefornyelse.

De bedste hilsner
DeLeschers Skincare

30. Juni 2018: Åbningstilbud "Lær os at kende"

For at du kan lære os at kende tilbyder DeLeschers Skincare i øjeblikket 50% rabat på din første ansigtsbehandling eller 25% på din første sugaringbehandling. Rabatten bliver fratrukket når du betaler. Du kan se behandlingerne menuen herover og klikke på bestil tid når du har fundet den behandling der passer dig. Vi glæder os til at se dig.

De bedste hilsner
DeLeschers Skincare

11. Juni 2018: DeLeschers Skincare støtter Børnecancerfonden

Hos DeLeschers Skincare er vi vores ansvar bevidst, derfor har vi indgået aftale med Børnecancerfonden om at støtte med kr. 20,- per solgt ”Sublime Skin” ansigtsbehandling dog mindst kr. 2.500,- om året. Børnecancerfonden har 3 indsatsområder

• Forskning
• Støtte til familierne
• Viden

DeLeschers Skincare har valgt at vores bidrag skal gå til støtte til familierne. Når et barn er i behandling for kræft, er hele familien sat under pres. Derfor har fonden en lang række tilbud til familierne, der støtter dem og giver et tiltrængt afbræk fra en hverdag med sygdom, bl.a. forkælelseslegater til alle børn med kræft, rekreationsophold, udlån af feriehuse samt årlige arrangementer. Derfor har vi valgt at støtte her.

borecancerfonden voksbehandling

16. Maj 2018: Ferielukket uge ☀️ 27, 28 og 29 ☀️ d. 2 - 21 Juli

Kære kunder

Deleschers Skincare holder ferie lukket i uge ☀️ 27, 28 og 29 ☀️
Hvis du skal være sommerlækker eller have plejet huden inden, så husk at booke din tid til behandlinger online hos din Kosmetolog på Østerbro🖤

Har du set vores 50% åbningstilbud på din første behandling?

1. Maj 2018: DeLeschers åber ny klinik på Østerbro med godt åbningstilbud

Deleschers Skincare byder dig velkommen til nyåbnet klik på Østerbro i ambassadekvarteret Østerbrogade 122

FÅ 50% RABAT PÅ DIN FØRSTE BEHANDLING

Alle ansigtsbehandlinger -50%
Alle sugaring behandlinger -50%
Alle voks behandlinger. -50%
Bryn og vipper -50%

Tilbudet gælder fra 1 maj 2018 til og med 30 juni 2018. Du skal have behandlinger for mindst kr. 500,- på liste prisen som efter rabat bliver kr. 250,- Kig forbi vores hjemmeside og find den behandling der passer til dig. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 21477413 hvis du har spørgsmål til den behandling du ønsker

28. April 2018: Deleschers Skincare holder åbningsreception Lørdag d. 28 April kl. 12.00

Kære alle.

I anledningen af at jeg den 1. Maj åbner min klinik Deleschers Skincare, inviterer jeg til åbningsreception den 28. april på Østerbrogade 122 København Ø. Her tilbyder vi lidt bobler og snacks. Der vil blive afholdt en konkurrence, om en gratis klassisk ansigtsbehandling til dem der møder op.

Inviter gerne dine venner og bekendte til åbningsreceptionen.

NB! Husk vores åbningstilbud som giver dig 50% rabat, på din første behandling.

Vi glæder os til at se dig
De bedste hilsner
Delescher Skincare
Tanja LescherKosmetolog nyheder i København
Brasiliansk Voksbehandling Voksbehandlinger intim hårfjerning