Hudpleje på Østerbro i København
Hudpleje Østerbro Privatlivspolitik

Hudpleje på Østerbro

Hudpleje Østerbro

Hudpleje i København

Hudpleje København


Hudpleje Østerbro DeLeschers Skincare er en smuk eksklusiv skønhedsklinik der er beliggende i indbydende lokaler ved Østerfælled Torv centralt på Østerbro.

I klinikken lægger vi stor vægt på god atmosfære som mærkes så snart du træder ind ad døren. Vi tilbyder en skøn blanding af luksus, god stemning og velvære i form af professionelle behandlinger der giver mærkbare og synlige resultater. Vi har et primært mål om at give den bedste oplevelse og service til vore kunder.

DeLeschers Skincare kosmetolog tilbyder alt inden for hudpleje med ansigtsbehandling og hårfjerning med voks og sugaring som speciale. Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og hudtilstande f.eks. anti-age til moden/ældre hud, den beroligende til sart eller særlig følsom hud. Kom evt. forbi til en gratis hudanalyse hvor vi kan hjælpe dig med at tilrettelægge det rigtige forløb der passer til din hud.

Vores hårfjerningsbehandlinger dækker hele kroppen fra Voks af ben, Voks af arme, Brazil, Brazil Hollywood, Bikini voks til full-body sugaring.

hudpleje Østerbro Tanja Lescher er indehaver af Deleschers Skincare og har arbejdet som lægeeksamineret kosmetolog i over 10 år. Tanja har arbejdet på forskelllige skønhedsklinikker og har i 5 år været selvstændig kosmetolog med egen klinik i Gilleleje.

I 2014 flyttede Tanja tilbage til København med sin familie, og med succes med egen klinik i baggagen var det naturligt at åbne egen klinik i København igen, for at tilbyde hendes meget efterspurgte professionelle behandlinger. Tanja er anset i branchen for at være en meget kompetent behandler til ansigtsbehandlinger og hårfjerning, med anbefalinger fra både danske og internationale kunder.

Disse tilkendegivelser fra tilfredse kunder, kommer fordi Tanja har specialiseret sig indenfor ansigts- og voksbehandlinger samt bryn & vipper hvor Tanja løbende deltager i kurser for at holde sig opdateret indenfor faget.Hudpleje på Østerbro
Brasiliansk Voksbehandling Voksbehandlinger intim hårfjerning